ЗОШТО МИЕЛЕ

Миеле квалитет

За повеќе од 100 години е докажано дека можете да им верувате на Miele и да се потпрете на нивните апарати. Ние на нашите производи им вршиме ригорозни тестирања за да се обезбеди долговечност и издржливост. Еднаш Miele, секогаш Miele. Miele клиенти од целиот свет се лојални на Miele и не препорачуваат на другите. Гледајќи кон иднината, ние не ветуваме компромис кога станува збор за квалитетот и трајноста!

Миеле технологија

Miele се залага за одлични резултати во комбинација со најниска можна потрошувачка на енергија. Ова се однесува претежно на хигиенските производи и нежно се грижи за вашите алишта, вашите садови, како и исклучителните кулинарски задоволства. Клучот за ова е богатството на иновативни карактеристики на располагање само од Miele. Ова произлегува од голем број први места во водечки производ врз основа на тестови спроведени од целиот свет.

Миеле погодности

Дали со конвенционалните дигитални функции, дискретни сензор контроли или со високата резолуција на екранот на допир, како онаа на вашиот smartphone: работење со Miele е лесно и забавно. Додајте во овој момент и мноштво сигурни автоматски програми и голема љубов на детали - успехот е загарантиран. Направи го животот полесен за себе со Miele!

Миеле елеганција

Miele верува во чисти линии и безвременска елеганција. Никаде на друго место нема да најдете таков споредливи спектар на вградени кујнски апарати, со конзистентност во Дизајн линии и бои, за да одговараат на најразновидни внатрешни дизајни и кујнски мебели. Големо внимание е потрошено за да се координираат апаратот со дизајнот. Без оглед на стилот на вашата кујна Miele е совршен партнер.

Миеле сервис

Miele по продажбата на услугата е брза и ефикасна, и му била доделена за ова во многу прилики. Дури и ако ви треба персонализирани упатства за употреба апаратот или професионално чистење на вашиот машини. Ние секогаш ќе биде таму за вас. Тоа е ветување!

Miele е најпосакуваниот бренд на пазарот

Во многу земји, Miele е најпосакуваниот бренд на пазарот. Во Германија, Miele беше дури и изгласан за "најдобар бренд досега" во 2013 година во сите гранки на производство. А сопственоста на производи од таков бренд открива многу за своите корисници. Клинтите на Miele имаат високи очекувања за перформанси, удобност, дизајн при околината на нивните апарати. Луѓето кои купуваат Miele се свесни за квалитетот и стилот!