MIELE

ФИОКИ ЗА ЗАТОПЛУВАЊЕ

ФИОКИ ЗА ЗАТОПЛУВАЊЕ (4)

Успехот на раскошни оброк зависи од согласноста на голем број на фактори: свежо и се чувствувате состојки, внимателна подготовка, најубаво украсени маса, и соодветно висок стандард на презентација на храна. Сепак, оброци со повеќе курсеви може да претставува предизвик: како да се задржи квалитетот на храната, а тоа се згрееме. Лесно решение: Miele вграден затоплување фиоки - совршено надополнување на вашата Miele големи апарати.

Во прилог на затоплување на вашите плочи и чување на вашите оброци топло, а Miele затоплување фиока, исто така, може да се користи за бавно, ниска температура за готвење. Способноста да го забават готви се базира на дури и во согласност програмабилни систем за греење кои секоја Miele затоплување фиока содржи. Вкусен говедско или свинско филе, или убави meringues - фиоки затоплување, се уште неверојатни мулти-цел Miele апаратот.