MIELE

ПРАВОСМУКАЛКИ

ПРАВОСМУКАЛКИ (12)

Miele правосмукалки. Повеќе од 50 тест победува низ целиот свет.

Од 1899 година, Miele е посветен на производство на state-of-the-art домашни апарати, и ние ја поддржуваме вашата страст за почиста, поздрава и повеќе удобен дом со нашите иновативни, наградуваниот собирање на правосмукалки. Нашите канистер и исправен правосмукалки да ви помогне да се грижи за сите аспекти на вашиот дом. Напредна, технолошки супериорен филтрација системи Miele, исто така, подобрување на квалитетот на воздухот во вашиот дом.