MIELE

ПЕЧКИ НА ПАРЕА

ПЕЧКИ НА ПАРЕА (10)

Штандови Miele зад тврдењето дека не сите методи за готвење се создадени еднакви. Всушност, независна тестирање покажа дека храната подготвена во Miele пареа печка ќе го задржат повеќе витамини, минерали и хранливи материи отколку кога се подготват преку конвенционален вриење. Miele пареа печка не само што им помага на вашата храна остане верен е тој наменет вкус, боја и постојаност, но тоа, исто така, држи како многу хранливи состојки, со што possible.With нема додадени масти е потребно - како што се путер или масла - ќе се чувствуваат добро за јадење ќе се создаде за да се задржи вашето семејство јадење и се чувствуваат подобро. Системи за ладење Miele е зачувување на свежината на вашата храна, обезбедување на резултатите од Вашето Miele пареа печка се она што би се очекувало од нив да биде најдобар вкус оброк со оптимална хранлива вредност.