MIELE

ФРИЖИДЕРИ

ФРИЖИДЕРИ (26)

Miele MasterCool ладење апарати се крајните животен стил изјава. Нивната единствена LED допир систем контролен панел регулира нивото на температурата и влажноста на воздухот за ладење секоја независна зона, создавајќи поединечни услови на чување за да се зачува свежината на различни видови храна. Халогени врз основа внатрешни светла за осветлување на системот за дистрибуција на светлината еднакво на секое ниво, што го прави лесно да се види и пристап до вашата храна и пијалоци, така што не е повеќе во потрага по тегла кисели краставички во темните агли. И за дизајнер во вас, MasterCool прекрасен колона концепт ви овозможува да креирате голем број на вграден фрижидер / замрзнувач / вино комбинации за да одговараат на вашите потреби. Во комбинации фрижидер, замрзнувач, две поединечни компресори одговорен за секој дел поединечно циркулира воздух за да се елиминира вкус трансфер, така што лосос чуваат во фрижидер не влијае на вкусот на коцки мраз во фрижидерот.