MIELE

ПЕЧКИ

Дизајн, во нашите очи, не се однесуваат само на надворешноста на објектот, но, исто така, да се доживее на операторот. Со ова тврдење во предвид, ние развиена нашата нова генерација 6000 вградена кујна апарати. Во поглед на дизајнот, материјалите и функционалност, овие уреди се совпаѓаат едни со други совршено низ целиот асортиман на производи. Ова им овозможува на генерација 6000 да ги преземе тема на дизајнот хомогеност на сосема ново ниво. Без разлика дали тоа е елегантен новата М допир кориснички интерфејс или квалитетот на материјалите и изработка, новата генерација обезбедува безвременски изглед со оптимални перформанси и ефикасност.