MIELE

МАШИНИ ЗА СУШЕЊЕ

МАШИНИ ЗА СУШЕЊЕ (6)

Патентираниот Совршен Сува систем постојано го мери останатите влажноста на алиштата и така обезбедува перфектни сушење: сигурно, без оглед на квалитетот на водата. Совршен Сува признава спроводливост на водата и customises процесот на сушење соодветно, спречување над- или под-сушење, и да се обезбеди посакуваниот степен на сувост во секое време.