MIELE

РИНГЛИ

На плочи е срцето на кујната и спектар Miele на грејни плочи и CombiSets комбинира елегантен изглед со врвна технологија. Вие сте сигурни да се добие брз топлина-up пати и моќна изведба испорака во дизајн пакет, кој не само што изгледа одлично, но ви дава лесен пристап до готвење зони и контроли. Во зависност од моделот, автоматски и програмабилни карактеристики додадете голема погодност за нови димензии на многу интерактивни готвење на cooktop. Покрај тоа, воведувањето и Електрични cooktops функција мазна, совршено рамен, лесен за чистење површини, додека нашите гас cooktops се дизајнирани да се направи операција безбедно и едноставно со емајлирани леано железо pas поддршка кои им овозможуваат на садови лесно да се префрлат од еден режач на друг. Ние сме убедени дека со широк спектар Miele на cooktops и CombiSets ќе најдете идеален избор кој ви помага да се постигне совршен резултати во вашата кујна!