MIELE

МАШИНИ ЗА САДОВИ

МАШИНИ ЗА САДОВИ (18)

Miele G5000 машини за миење садови се резултат на 80 + години на германскиот инженеринг на Miele. Дури и денес, нашите машини за миење садови, се произведени во Bielefeld, Германија - каде што квалитетот и ефикасноста се клучни фокус. Нашиот тим на инженери е посветена на градењето машини за миење садови, кои се тестираат за последните 20 години.