MIELE

КАФЕМАТИ

КАФЕМАТИ (6)

Ако уживате во вкусна арома и густата грема на вашите омилени кафиња подготвени свежи, на Miele спектар на одлични кафемати е за вас. Miele нуди два вида на машината: вграден, за лесна интеграција во вашиот кујнски елементи и самостојна, за простор за заштеда на работа на вашиот countertop. Без разлика кој систем ќе го одберете, Miele машини обезбеди разновидност на свежо мелено кафе пијалоци со едно притиснување на копче. Сега уживате во вашиот омилен пијалок не само во кафуле, но, исто така, во удобноста на Вашиот дом. Совршена и едноставен во секое време - со Miele.