КОРИСНИЧКА ПОДДРША

Сервис

Вашиот партнер за брзо сервисирање.

Кога ќе купите Miele апарат, ќе изберете долговечност и најдобар квалитет. Доколку ви треба мислење или пак било каква помош, Miele сервис службата може да обезбеди брз и сигурна интервенција. Нашите Miele техничари и избраната услуга се претставени низ целата земја и можат да бидат во вашиот дом за многу кратко време.

Достава & инсталација

Miele испорака до дома и инсталација

Ние можеме да ви го доставиме вашиот Miele производ во вашиот дом - брзо, безбедно и удобно. Книга на закажаната средба, токму сега за вашата испорака! За да се обезбеди долгорочно уживање во новиот Miele апарат нудиме сигурна инсталација. Нашите Miele сервисери ќе го инсталираат и конфигурираат уредот. Тие ќе ве удоволат и со демонстрација, така што целосно ќе се запознаете како најмногу да го искористите вашиот нов апарат.

Гаранции & сервис пакети

Ние нудиме атрактивни пакети на услуги - секој со конкретни бенефиции за вас и вашиот Miele апарат. Miele апаратите се дизајнирани и направени со највисок квалитет, издржливост, иновација и традиција, но тоа е да се знае дека ако вашиот уред некогаш побара одржување, Miele е тука да ви помогне.

Резервни делови и додатоци

Miele оригинални резервни делови кои ќе ви обезбедат правилно функционирање на уредот во случај на сервис од страна на Miele сервисер или овластен сервис дилер. За да ви помогнеме како нашите апарати полесно би ги користеле, ние нудиме широк спектар на оригинални Miele додатоци.

Туториали

Ние сме тука со помош и совет! Ако имате проблем со еден од вашите Miele апарати за домаќинство, ние нудиме сеопфатни услуги. Центарот за грижа на корисници, опфаќа и обезбедува брз и сигурен одговор на вашето прашања.

Кориснички информации

Наскоро... Овој дел ќе содржи онлајн попуст форми, преглед на брошури, прирачници и упатства за употреба.