Филозофија

Филозофија

Miele е германски производител на високо квалитетни домашни апарати и машини за комерцијални апликации. Компанијата е основана пред повеќе од 110 години во 1899 година од страна на Карл Miele и Рајнхард Zinkann и секогаш била во семејна сопственост, семејна компанија.

Miele има за цел да произведуваат највисок квалитет на домашни апарати и комерцијална опрема, што може да се види од пазарите ширум светот како и што дава апсолутно врвен домаќински производ.

Обезбедува прва класа производи и услуги, а клиентот е во центарот на вниманието. Благодарение на оваа компанија која се фокусира на динамичен развој на квалитет и технологија, брендот Miele сега се идентификува со ненадминат квалитетен производот.

 

Philosophie

Founders Carl Miele and Reinhard Zinkann