Миеле корисничка поддршка

Ние нудиме атрактивни пакети на услуги - секој од нив со конкретни бенефиции за вас и вашите уреди. Ако имате проблем со еден од вашите Miele апарати за домаќинство, ние нудиме сеопфатни услуги преку центарот за грижа за корисници кој обезбедува брзи и сигурни одговори на вашите прашања.
 

Ние постоиме само за вас.

ПОВЕЌЕ

Сервис

Вашиот партнер за брзо сервисирање. Кога ќе купите Miele апарат, ќе изберете долговечност и најдобар квалитет. Доколку ви треба мислење или пак било каква помош, Miele сервис службата може да обезбеди брз и...

Достава & инсталација

Miele испорака до дома и инсталација Ние можеме да ви го доставиме вашиот Miele производ во вашиот дом - брзо, безбедно и удобно. Книга на закажаната средба, токму сега за вашата испорака! За да се обезбеди...

Гаранции & сервис пакети

Ние нудиме атрактивни пакети на услуги - секој со конкретни бенефиции за вас и вашиот Miele апарат. Miele апаратите се дизајнирани и направени со највисок квалитет, издржливост, иновација и традиција, но...

video cover

Миеле во Македонија

Био Доместик е нова компанија која е “сестра” компанија на Био Медика. Био Доместик е компанија која ги продава Miele апаратите за домашна употреба воедно и апаратите за професионална употреба. Био Медика е присутна на Македонскиот пазар полни 18 години.

Прочитај повеќе


Производите на Miele програмирани визуелно во 3Д апликација - бидете инспирирани!

АКТИВИРАЈ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА